Skip to Main Content

Τι να φορέσεις σε έναν ανοιξιάτικο γάμο

Ευτυχώς η Άνοιξη ήρθε και τα ανθισμένα λουλούδια μαζί με τον ήλιο ανέβασαν την διάθεσή μας στα ύψη! Αυτή τη σεζόν, η ανοιξιάτικη μόδα είναι πιο φωτεινή από ποτέ, με τολμηρές αποχρώσεις του μπλε, των κόκκινων, των κίτρινων και της πιο best seller απόχρωσης του 2018, την μωβ!
Μετά το Πάσχα, η wedding season ξεκινά με τους πρώτους ανοιξιάτικους γάμους. Αν δεν ξέρεις τι να φορέσεις γιατί αυτή η περίοδος είναι παράξενη, συγκεντρώσαμε κάποιες στυλιστικές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου.
1) Μη ξεχάσεις την εσάρπα σου!
Όση ζέστη και να κάνει εκείνη την ημέρα μη ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου μια εσάρπα. Τύλιξε την γύρω από τους ώμους σου γιατί μπορεί να σε κρατήσει ζεστή τις βραδινές ώρες.
2) Το layering είναι σημαντικό!
Επειδή όλοι ξέρουμε τα τερτίπια της Άνοιξης, αν δεις ότι ο καιρός είναι μουντός ή βρέχει, φόρεσε την καμπαρντίνα σου (ιδανική γι’ αυτή την εποχή), το αριστοκρατικό σου σακάκι ή ακόμα και το leather jacket σου με την εσάρπα από κάτω έτσι ώστε αν ζεσταθείς αργότερα να βγάλεις το πανωφόρι και να μείνεις με την εσάρπα!
3) Δώσε έμφαση στα μανίκια!
Ιδιόρρυθμος καιρός σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες για φορέματα που έχουν μανίκια! Για να μείνεις ζεστή αλλά ταυτόχρονα και chic προτίμησε το κομψό μανίκι στο φόρεμα από δαντέλα ή σατέν και σιφόν, που θα αναβαθμίσει κατευθείαν το στυλ σου και θα του δώσει έναν αέρα αρχοντιάς!

4) Τι παπούτσια φοράμε;
Σε μια γκρίζα, κρύα μέρα για να είσαι σίγουρη πως δε θα βρέξεις τα πόδια σου και θα τα κρατήσεις ζεστά, προτίμησε τις κλειστές γόβες, ή τα unkle boots σου, ακόμα και τις μπαλαρίνες! Αν όμως έχει λιακάδα επένδυσε στα πέδιλα με χοντρή φιάπα και τακούνι που είναι πολύ τις μόδας!
Minimalista Tips
– Για να είσαι άνετη επίλεξε μια πλισέ φούστα και ένα crop top σε παστέλ αποχρώσεις και παπούτσια με σακάκι σε έντονο χρώμα!
– Μια jumpsuit είναι σίγουρα μια ιδανική-επίσημη λύση για την περίσταση! Διάλεξε εκείνη που έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα και όχι κάτι προβλέψιμο σαν το μαύρο. Το έντονο μωβ είναι super sexy και συνοδεύεται τέλεια με χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα.
– Η άνοιξη καλεί τα λουλούδια της κι εσύ μπορείς να τα επιλέξεις για μια τέτοια εμφάνιση! Διάλεξε ένα μακρυμάνικο floral φόρεμα με ένα ζευγάρι πέδιλα σε ουδέτερο χρώμα και, αν χρειάζεται, με μία ανοιξιάτικη καμπαρντίνα. 
– Αν δεν θέλεις να βάλεις φούστα ή φόρεμα, μια ψηλόμεση παντελόνα ή ζιπ κιλότ είναι η ιδανική λύση.
Συνδύασε την με ψηλοτάκουνες γόβες και για πανωφόρι, διάλεξε ένα μακρύ σακάκι ή ένα αρκετά κοντό jacket.
– Τόλμησε ένα ρομαντικό φόρεμα μαζί με το τζιν μπουφάν και τα unkle boots για μια πιο rock και ταυτόχρονα θηλυκή εμφάνιση! Η γοητεία κρύβεται στην αντίθεση!
– Επίλεξε ένα peplum top με μια pencil φούστα και το crop σακάκι σου για ένα κλασικό και σέξυ look!
Xτίσε την προσωπικότητά σου πάνω στα τρικ που θέλουν, μπορούν και σαφώς κάνουν τη διαφορά! Βρες ό,τι χρειάζεσαι στο www.gynaikeia.com!

—Street style ideas—










Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα!!!
The post Τι να φορέσεις σε έναν ανοιξιάτικο γάμο appeared first on Μinimalista.gr.