Skip to Main Content

Γυναικεία Plus size ρούχα Parabita για το καλοκαίρι από 10€


Ο Αύγουστος είναι η καλύτερη περίοδος για να βγούμε για ψώνια, λόγω των εκπτώσεων. Που μπορείς να βρεις τώρα όμως καλοκαιρινά Plus size ρούχα σε πραγματικά χαμηλές τιμές και όχι απλώς με μία μικρή έκπτωση;
Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Parabita.com και σε διαβεβαιώ ότι δεν θα ξέρεις τι να πρωτοαγοράσεις. Όλα της τα ρούχα, από φορέματα μέχρι και παντελόνια είναι απίστευτα στυλάτα και μπορείς να τα φορέσεις σε κάθε περίσταση, είτε αυτή είναι ένας καλοκαιρινός γάμος - βάφτιση είτε στις διακοπές σου, για να μαγέψεις τους πάντες με την εμφάνιση σου. Τι μπορείς να βρεις όμως αυτή τη στιγμή;
 
Καλοκαιρινά Plus size φορέματα Parabita 2018

Τα φορέματα που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή σε πραγματικά πολύ χαμηλές τιμές δεν είναι πάρα πολλά, αλλά σίγουρα μπορούν να καλύψουν το γούστο κάθε γυναίκας.
Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε maxi φορέματα με έντονα prints, με μανικάκι ή τιράντα και σε midi μονόχρωμα φορέματα με όμορφες λεπτομέρειες ή με τροπικά και έθνικ σχέδια. Τα κρουαζέ κομμάτια όμως είναι μακράν εκείνα που ξεχωρίζουν. Μπορείς να τα βρεις όλα εδώ!
Γυναικείες καλοκαιρινές μπλούζες Parabita σε χαμηλές τιμές

Τα σχέδια και τα χρώματα στις μπλούζες που μπορείς να αγοράσεις για τις καθημερινές και πιο casual εξόδους σου είναι αμέτρητα. Εγώ διάλεξα αυτά που μου άρεσαν περισσότερο για να σου δείξω, οπότε φαντάσου πόσα ακόμη υπάρχουν.
Είτε ψάχνεις για μπλούζες με έξω τους ώμους είτε με βαθύ ντεκολτέ για μια πιο seχy εμφάνιση, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δυσκολευτείς αρκετά να επιλέξεις ανάμεσα σε τόσα όμορφα χρώματα και στυλ.

Δες επίσης 55 Οικονομικά Plus size μαγιό που θα λατρέψεις!
Προφανώς όμως, υπάρχουν και προτάσεις που μπορούν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο ένα βραδινό ντύσιμο. Η must πρόταση σε αυτή την κατηγορία μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι τα αέρινα καφτάνια, τα οποία έχουν πραγματικά πανέμορφα και κομψά prints. Εδώ θα βρεις μπλούζες με δαντέλα, με διαφάνεια αλλά και με κεντητά σχέδια. (Buy now)
Γυναικεία καλοκαιρινά παντελόνια σε μεγάλα μεγέθη Parabita 2018

Το ρούχο όμως που μας δυσκολεύει περισσότερο από όλα, μιας και δεν μπορούμε να βρούμε πολλά κομμάτια σε μεγάλο μέγεθος και με όμορφα σχέδια, είναι τα παντελόνια. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 15€ και όπως μπορείς να δεις και μόνη σου, υπάρχουν πάρα πολλές προτάσεις με floral αλλά και τροπικά prints.
Ανάμεσα τους βρίσκονται λινές αέρινες παντελόνες, cropped παντελόνες για όσες θέλουν να έχουν ένα πιο μοντέρνο στυλ αναδεικνύοντας τα πόδια τους, αλλά και εφαρμοστά παντελόνια μέχρι τον αστράγαλο.

Δες επίσης 9 εκπληκτικά styling tips για παχουλές!
Αν πάλι δεν θέλεις το παντελόνι σου να έχει πολλά σχέδια, μπορείς κάλλιστα να προμηθευτείς ένα από τα μονόχρωμα κομμάτια της εταιρείας, τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν απολύτως τίποτα από τις προηγούμενες προτάσεις. Μπορείς να αρκεστείς σε ένα έντονο χρώμα, όπως είναι το κόκκινο και το κοραλί, ή να πας σε μια πιο safe επιλογή όπως είναι το μαύρο, το μπλε και το γκρι.
Ότι και να διαλέξεις, εκτός του ότι θα το πάρεις σε μια πάρα πολύ καλή τιμή, θα έχεις κομμάτια υψηλής ποιότητας -όπως μας έχει συνηθίσει η άλλωστε η Parabita- τα οποία θα ολοκληρώσουν το κάθε outfit σου με έναν υπέροχο τρόπο. Δες όλα τα παντελόνια που είναι σε έκπτωση εδώ!
The post Γυναικεία Plus size ρούχα Parabita για το καλοκαίρι από 10€ appeared first on ediva.gr.