Skip to Main Content

64 Καλοκαιρινές γυναικείες τσάντες Doca 2018!


Οι τσάντες Doca είναι από τις πιο δημοφιλείς στο γυναικείο κοινό λόγω των εξαιρετικών σχεδίων και πρωτότυπων προτάσεων, αλλά φυσικά και λόγω του ότι είναι από τις πιο οικονομικές επώνυμες τσάντες της αγοράς. Δύσκολα θα βρεις στην κάθε συλλογή της εταιρείας κομμάτια τα οποία να είναι απλά μέτρια, καθώς προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Για το φετινό καλοκαίρι λοιπόν, μπορεί να άργησε λιγάκι η Doca να μας παρουσιάσει τα νέα της κομμάτια, αλλά κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της στον χώρο της μόδας για το 2018 και πολλές από εμάς έχουν ήδη επιλέξει τις γυναικείες τσάντες που θα τις συνοδεύουν στις καθημερινές και τις βραδινές τους εμφανίσεις. Αν όμως ανήκεις στο ποσοστό των γυναικών που δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη για τις καλοκαιρινές της προτάσεις, στην συνέχεια θα βρεις την νέα collection της εταιρείας για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2018!
 
Γυναικείες τσάντες Doca για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2018!
 
Καλοκαιρινές τσάντες ώμου Doca 2018

Δες επίσης 7 τσάντες για στυλάτες εμφανίσεις στην παραλία!
Στις γυναικείες τσάντες για τον ώμο υπάρχουν πολλά κομμάτια τα οποία έχουν και έξτρα λουράκι για να μπαίνουν και χιαστί και αυτό εξυπηρετεί κυρίως όσες έχουν λίγο πιο πεσμένους ώμους και δεν θέλουν να παιδεύονται με το να σηκώνουν διαρκώς την τσάντα που τους πέφτει. Επίσης, πολλές από αυτές βγαίνουν σε αρκετά μεγάλο μέγεθος για να μπορείς να κουβαλάς μαζί σου διάφορα χαρτιά και χρήσιμα αντικείμενα.
Όσον αφορά τα χρώματα τώρα, ανάμεσα σε διάφορες καλοκαιρινές αποχρώσεις όπως είναι το ροζ, το κόκκινο, το ταμπά και το λευκό, μπορείς να βρεις και εντυπωσιακές μαύρες τσάντες οι οποίες έχουν συνδυαστεί άψογα με καλοκαιρινά χρώματα, ώστε να μην κάνουν το outfit σου να μοιάζει με χειμερινό και ταυτόχρονα να μπορείς να φοράς το αγαπημένο σου μαύρο χρώμα και τους καλοκαιρινούς μήνες.
Γυναικείες τσάντες χειρός Doca Άνοιξη - Καλοκαίρι 2018

Δες επίσης τις νέες καλοκαιρινές γυναικείες τσάντες KEM 2018!
Όλες τις τσάντες χειρός της Doca μπορείς να τις φορέσεις και στον ώμο σου χρησιμοποιώντας το λουράκι. Τα χρώματα που συναντάμε περισσότερο σε αυτή την κατηγορία είναι το μπλε, το μπεζ και το καφέ, ενώ μπορείς να βρεις πολλά σχέδια για να ολοκληρώσεις ένα casual ντύσιμο ή ακόμη και ένα πιο επίσημο.
Την ίδια ποικιλία όμως μπορείς να βρεις και στα σχέδια, μιας και οι ρίγες, τα animal prints και τα color blocks είναι μόλις μερικά από τα prints που απαρτίζουν την συγκεκριμένη κολεξιόν.
Καλοκαιρινές τσάντες πλάτης Doca 2018

Και κάπως έτσι φτάσαμε στην αγαπημένη μου κατηγορία από όπου δεν ήξερα ποια backpacks να πρωτοδιαλέξω για να σου παρουσιάσω. Έπαθα έpωτα με την πρώτη ματιά και ήδη έχω παραγγείλει δύο από αυτά τα κομμάτια. Η ποικιλία των χρωμάτων είναι απίστευτη, με την ροζ τσάντα να ξεχωρίζει.
Τα μεγέθη, όπως βλέπεις, ποικίλουν και έτσι μπορείς πολύ εύκολα να βρεις την τσάντα πλάτης που ταιριάζει στο γούστο αλλά και το σωματότυπό σου. Δες ακόμη ποια τσάντα να διαλέξεις ανάλογα με το σώμα σου!
Τσάντες χιαστί και βραδινά τσαντάκια Doca για το καλοκαίρι 2018

Επειδή όμως δεν είναι λίγες και οι γυναίκες που προτιμούν τις πιο μικρές τσάντες, δεν θα μπορούσα να παραλείψω το να σου δείξω τα τσαντάκια χιαστί της εταιρείας Doca.
Ξεκίνησα με τρεις τσάντες λίγο πιο μεγάλες, οι οποίες μου κίνησαν το ενδιαφέρον χάρις στον σχεδιασμό τους και είπα να κλείσουμε με μερικά υπέροχα βραδινά τσαντάκια με αλυσίδα αλλά και clutch, τα οποία για ακόμη μία χρονιά κατέχουν μια ξεχωριστή θέση σε κάθε collection των μεγάλων οίκων μόδας. Δες ακόμη ποιες τσάντες είναι στη μόδα για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018!
Προφανώς όμως υπάρχουν πολλές ακόμη τσάντες που μπορείς να βρεις στο www.doca.gr για να διαλέξεις εκείνη που θα γίνει δική σου. Και το καλύτερο; Με κάθε παραγγελία άνω των 30€ έρχεται στην πόρτα σου χωρίς καθόλου έξοδα αποστολής. Αν πάλι θέλεις να κάνεις κάποια ερώτηση σχετικά με τα προϊόντα που είδες ή να κάνεις μια τηλεφωνική παραγγελία, μπορείς να καλέσεις στο 2310 695950-3.
The post 64 Καλοκαιρινές γυναικείες τσάντες Doca 2018! appeared first on ediva.gr.