Skip to Main Content

38 Όμορφα & οικονομικά κοσμήματα που πρέπει να έχεις φέτος!


Τα αξεσουάρ και ειδικά τα κοσμήματα είναι από τις αδυναμίες κάθε γυναίκας. Είναι γυναίκες που λατρεύουν τα κοσμήματα γενικά και είναι και γυναίκες που ανήκουν σε μια κατηγορία- κολιέ, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια. Όποια και να είναι η προτίμηση σου, σήμερα θα σου συστήσω την εταιρεία allforher και τα υπέροχα κοσμήματα της.
Η allforher σου προσφέρει πολλές και εντυπωσιακές επιλογές σε κοσμήματα που ταυτόχρονα είναι ποιοτικές και οικονομικές. Βραχιόλια, κρεμαστά, δαχτυλίδια για κάθε περίσταση και οι τιμές ιδανικές για να κάνεις ένα όμορφο δώρο σε φίλες σου. Και για να μην τα πολυλογώ σου προτείνω να δεις και μόνη σου τα υπέροχα allforher κοσμήματα παρακάτω! Δες επίσης 5 tips για να αγοράσεις φθηνά κοσμήματα που μοιάζουν με ακριβά!
Μοδάτα αλλά και φθηνά γυναίκεια κοσμήματα!
Σκουλαρίκια

Υπέροχα μακριά σκουλαρίκια που θα καθηλώσουν το βλέμμα όποιου σε κοιτάει. Ιδιαίτερα σχέδια, κρύσταλλα swarovksi, ακόμα και σκουλαρίκια με ηφαιστειακές πέτρες που σε κάνουν να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Εντυπωσιακά και τα πιο boho κοσμήματα με φουντίτσες. Αγόρασε αυτό που σου αρέσει (Buy Now).
Κολιέ

Η ποικιλία στα κολιέ μεγάλη. Κρεμαστά, suede choker, μενταγιόν για κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας. Ξεχωριστές επιλογές που θα κοσμούν στην κυριολεξία τον λαιμό σου και δε θα μπορείς να αποφασίσεις πιο σου αρέσει περισσότερο. Κολιέ με ημιπολύτιμες πέτρες, με κρύσταλλα, με φουντίτσες. Οι επιλογές πολλές! Βρες αυτό που σου αρέσει περισσότερο (Buy Now).
Βραχιόλια

Δε θα σου το κρύψω πως η κατηγορία με τα βραχιόλια ήταν αυτή που με καθήλωσε περισσότερο. Θες ένα βραχιόλι με ματάκι για γούρι, αλλά να έχει και το κατιτίς πιο εντυπωσιακό πάνω του; Θες το κλασικό βραχιόλι βέργα για πιο επίσημο; Θες το κάτι πιο εναλλακτικό ή κάτι βραδινό; Θα βρεις τα πάντα στο allforher! Τόσο όμορφα βραχιόλια σε τόσο απίστευτες τιμές που δε θα αντισταθείς μόνο σε ένα! Απόκτησε τώρα το δικό σου (Buy Now).
Δες επίσης: 8+1 DIY Μπιζουτιέρες για τα κοσμήματα σου!
Δαχτυλίδια

Τέλος, κλείνω με τις προτάσεις στα δαχτυλίδια όπου και εδώ δεν λείπει η ποικιλία. Για εσένα που έχεις μακριά δάχτυλα και θέλεις να τα αναδείξεις ακόμα περισσότερο, δαχτυλίδια τα οποία είναι πιο μεγάλα και μακρόστενα θα σου πηγαίνουν φοβερά. Για σένα που προτιμάς κάτι πιο εναλλακτικό και "μοναδικό", θα βρεις δαχτυλίδια πιο μίνιμαλ σαν αυτό με το τρίγωνο. Μπορείς να δεις και να διαλέξεις ποιο σου αρέσει (Buy Now).
Για ακόμα περισσότερες επιλογές κοσμήματα μπορείς να επισκεφθείς το allforher.gr. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση μπορείς να καλέσεις στο 23810 83 262 (ώρες καταστήματος Δ-Σ: 09:00- 15:00)!
Επίσης με την εγγραφή σου στο ηλεκτρονικό κατάστημα έχεις έκπτωση 10% για όλες τις αγορές σου και για κάθε επόμενη, καθώς επίσης και συνεχείς ενημερώσεις για προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια!
The post 38 Όμορφα & οικονομικά κοσμήματα που πρέπει να έχεις φέτος! appeared first on ediva.gr.