Skip to Main Content

36 Γυναικεία ρούχα για να βάλεις στην ορκωμοσία σου!


Ήρθε επιτέλους η μέρα που τα βάσανα σου τελείωσαν και παίρνεις στα χέρια σου το πολυπόθητο πτυχίο. Η μέρα της ορκωμοσίας είναι μια πολύ χαρούμενη και γεμάτη συναισθήματα μέρα που θες να την περάσεις μόνο με χαρούμενες αναμνήσεις. Από τα βασικά προβλήματα που έχουμε όλες μας είναι το τι θα βάλουμε εκείνη την μέρα. Σήμερα θα σε βοηθήσω να βάλεις σε μια σειρά τις επιλογές σου.
Παρακάτω θα βρεις αρκετές ιδέες για να διαλέξεις τι θα βάλεις στην ορκωμοσία σου. Να θυμάσαι ότι δεν χρειάζονται πολλές υπερβολές σαν να έρχεσαι από τα μπουζούκια. Η επιλογή σου πρέπει να είναι εντυπωσιακή μεν, λιτή δε. Και μην ξεχνάς ότι πάνω από όλα ένα ολοκληρωμένο outfit ορκωμοσίας, συνοδεύεται και από ένα τεράστιο χαμόγελο. Δες επίσης τις 5 συμβουλές για το τι να φορέσεις στην ορκωμοσία σου!
Τι να βάλεις τη μέρα της ορκωμοσίας σου!
 
Φορέματα

Ξεκινώ από το φόρεμα μιας και είναι από τις πρώτες επιλογές που όλες σκεφτόμαστε. Διάλεξε ένα κοκτέιλ φόρεμα σε παστέλ αποχρώσεις ή σε μονοχρωμίες. Απόφυγε τα πολύ έντονα μοτίβα και τις υπερβολικά στενές γραμμές. Ναι σε ένα εφαρμοστό φόρεμα, αλλά όχι σε ένα κολλητό που διαγράφει την κάθε λεπτομέρεια του κορμιού. Αντίστοιχα και στα αξεσουάρ, προτιμούμε λιτότητα. Όχι βαριά σκουλαρίκια, όχι πολλά αξεσουάρ μαζί. Στόχος η κομψότητα.
Δες επίσης: 12 Επίσημα φορέματα για όλες τις περιστάσεις!
Φούστες

Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν και αν επιλέξεις φούστα. Μεγάλη προσοχή αν επιλέξεις να φορέσεις μια pencil φούστα. Προτίμησε πιο σκληρά υφάσματα και όχι τόσο ελαστικά για να μην έχεις το πρόβλημα να διαγράφεται μέχρι και το εσώρουχο σου. Καθόλου κομψό και άκρως ακατάλληλο για την περίσταση. Πολύ ωραίος είναι και ο συνδυασμός της ψηλόμεσης φούστας με ένα crop-top ή πουκάμισο! Girly και σικ ταυτόχρονα.
Παντελόνια

Για όσες από εσάς δεν προτιμάτε κάτι σε φούστα ή φόρεμα τα ίσια παντελόνια είναι μια διαχρονική, κλασική και κομψή επιλογή. Μπορείς να συνδυάσεις υφασμάτινο παντελόνι με ασορτί σακάκι για να το κάνεις σε στιλ κοστούμι αλλά πιο θηλυκό και μοντέρνο. Συνδύασε το με πουκάμισο ή με κάποιο σατέν ή μεταξωτό τοπ. Για ακόμα μια φορά τα αξεσουάρ θα πρέπει να είναι λιτά και elegant.
Παντελόνες/ Ζιπ κιλότ

Επόμενη πρόταση είναι οι παντελόνες και οι ζιπ κιλότ. Πολύ μοδάτες επιλογές και ιδανική επιλογή για την ημέρα της ορκωμοσίας σου. Να σου επιστήσω την προσοχή μόνο στις ζιπ κιλότ, διότι τείνουν να μας δείχνουν πιο κοντές από ότι είμαστε. Οπότε αν επιλέξεις να φορέσεις ζιπ κιλότ αφιέρωσε λίγο χρόνο για το σωστό τοπ και τα κατάλληλα παπούτσια για να κερδίσεις το ύψος που σου "κόβει" η ζιπ κιλότ.
Δες επίσης: 18 Μοναδικές ιδέες για να συνδυάσεις το ψηλόμεσο παντελόνι!
Ολόσωμες φόρμες

Το θετικό με τις ολόσωμες φόρμες  είναι ότι δεν χρειάζεται να ψάξεις να βρεις τοπ για να συνδυάσεις το παντελόνι ή την παντελόνα σου. Μπορείς να παίξεις με τα σχέδια- όσο το δυνατόν πιο μίνιμαλ σχέδια και όχι τόσο floral. Επίσης μπορείς να επιλέξεις μια ολόσωμη φόρμα σε ίσια γραμμή, ή σε καμπάνα ή και ζιπ κιλότ. Θα σου πρότεινα να προσανατολιστείς σε επιλογές μονόχρωμες ή δίχρωμες. Δες επίσης τους 15 τρόπους να συνδυάσεις μια ολόσωμη φόρμα!
The post 36 Γυναικεία ρούχα για να βάλεις στην ορκωμοσία σου! appeared first on ediva.gr.