Skip to Main Content

27 Outfits που μπορείς να συνδυάσεις με έναν ψηλό κότσο!


Κάθε χτένισμα για να αναδειχθεί θέλει και τα κατάλληλα ρούχα. Όποια γυναίκα κι αν ρωτήσεις όμως για το ποιο είναι το αγαπημένο της χτένισμα, ώστε να δείχνει πάντα όμορφη χωρίς να καταβάλει καθόλου προσπάθεια, είμαι σίγουρη ότι θα σου απαντήσει τον ψηλό κότσο.
Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι από τις top επιλογές μας για όλη τη διάρκεια της ημέρας, από τις casual εμφανίσεις μας μέχρι και τις πιο βραδινές, ακόμη κι όταν είναι λαδωμένα τα μαλλιά μας, αλλά πρέπει να βγούμε. Το ερώτημα που προκύπτει όμως είναι το τι μπορείς να φορέσεις σε κάθε περίσταση για να μη μοιάζεις με τη Μαριμάρ. Δες στη συνέχεια τα καλύτερα outfits με φούστα, παντελόνι, αλλά και φόρεμα.
Τι να φορέσεις με έναν ψηλό κότσο!
 
Γυναικεία outfits με παντελόνι για top bun χτενίσματα

Δες επίσης 16 Χειμωνιάτικα outfit που πρέπει να δοκιμάσεις να φορέσεις!
Τα παντελόνια, είτε είναι υφασμάτινα είτε jean, κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Για την ακρίβεια, υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν τα αποχωρίζονται ούτε για το πιο όμορφο φόρεμα του κόσμου. Όπως βλέπεις, οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι αμέτρητοι και όλοι με διαφορετικό στυλ.
Μπορείς να φορέσεις ένα skinny jean με ξεβάμματα ή σκισίματα σε συνδυασμό με ένα jean πουκάμισο και από πάνω ένα αμάνικο δερμάτινο top, ώστε να χρησιμοποιήσεις δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας των τελευταίων χρόνων.
Από την άλλη, αν θέλεις κάτι πιο απλό για να βγεις για έναν καφέ, μπορείς να φορέσεις ένα δερμάτινο παντελόνι, μια πολύ απλή λευκή πλεκτή μπλούζα και τις μπαλαρίνες σου. Δες ακόμη 5 ιδέες για το πως να συνδυάσεις το δερμάτινο παντελόνι σου!
Επίσημα και casual outfits με φορέματα για μαζεμένα μαλλιά

Δες επίσης 10 Χειμερινά outfits που πρέπει να αντιγράψεις από την πασαρέλα!
Το φόρεμα είναι το πιο θηλυκό κομμάτι που υπάρχει σε μια γυναικεία ντουλάπα. Αν επιλέξεις όμως να βάλεις ένα φόρεμα θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου το μέρος στο οποίο έχεις να πας, την περίοδο και φυσικά τα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιήσεις για να στολίσεις το outfit σου.
Εφόσον όμως θα έχεις κάνει τα μαλλιά σου κότσο, έχεις δύο επιλογές. Είτε να φορέσεις ένα πλεκτό κασκόλ για να ζεσταίνει τον λαιμό σου, είτε ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ ή έξω τους ώμους για να φαίνεται πιο μακρύς και όμορφος ο λαιμός σου. Και μην ξεχνάς ότι ταιριάζουν και τα sneakers πάρα πολύ με τα mini και maxi φορέματα. Δες ακόμη 10 τρόπους για να φορέσεις τα Sneakers σου!
 Συνδυασμοί γυναικείων ρούχων με φούστα για μαζεμένα μαλλιά

Δες επίσης 23 Στυλάτες ιδέες για να βάλεις το βουργουνδί χρώμα στο ντύσιμο σου!
Αν προτιμάς ένα πιο περίπλοκο style για περισσότερο layering, ώστε να καλύπτονται και τα περιττά κιλάκια σου, τότε θα ήταν προτιμότερο να φορέσεις μία φούστα και όχι φόρεμα. Από τα must look είναι οι maxi και midi ψηλόμεσες φούστες στις οποίες βάζουμε από μέσα το πουκάμισο ή την μπλούζα μας. Απαραίτητη προϋπόθεση εδώ είναι το να φορέσεις ψηλοτάκουνες γόβες, εκτός κι αν είσαι ήδη αρκετά ψηλή.
Αν σκοπεύεις όμως να πας σε έναν γάμο ή μια βάφτιση μπορείς κάλλιστα να φορέσεις μια maxi αέρινη φούστα με λούκια, ένα μεσάτο σακάκι και από μέσα ένα απλό μπλουζάκι σε μεταλλιικό χρώμα. Δες ακόμη 6 υπέροχους τρόπους για να βάλεις τα μεταλλικά χρώματα στο outfit σου!
The post 27 Outfits που μπορείς να συνδυάσεις με έναν ψηλό κότσο! appeared first on ediva.gr.