Skip to Main Content

20 Άνετα σανδάλια για να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι!


Το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά και έχουμε βγάλει τα καλοκαιρινά μας παπούτσια έξω. Το πιο πολυφορεμένο παπούτσι του καλοκαιριού είναι δίχως αμφισβήτηση τα σανδάλια. Το μόνο πρόβλημα που προκύπτει με τα σανδάλια είναι ότι είναι εντελώς ίσια παπούτσια και συχνά με σκληρό πάτο, προκαλώντας έντονο μόνο στις πατούσες και την καμάρα του ποδιού. Ας μην μιλήσω για τις φτέρνες που ξεραίνονται και υποφέρουν.
Σήμερα, όμως, σου έχω άνετα σανδάλια για να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι. Σαν λάτρης των παπουτσιών, έχω κάνει δοκιμές και δοκιμές και κατέληξα στις 4 εταιρείες που ευχαριστήθηκα περισσότερο. Το κριτήριο ήταν να μπορέσουν να αντέξουν τα πόδια μου σε 8ωρο καθημερινής εργασίας με μπόλικη ορθοστασία και έπειτα ώρες περπατήματος και βόλτες στα μαγαζιά ή με φίλους. Δες επίσης τις 10 άνετες πλατφόρμες για να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι!
Άνετα σανδάλια για φέτος το καλοκαίρι
 
Tamaris sandals

Έχω να σου πω πως τα Tamaris τα παπούτσια τα έχω αδυναμία. Είτε είναι μπότες, είτε πλατφόρμες, είτε Oxfords, είτε σανδάλια, μιλάμε για παπούτσια με άνεση. Απίστευτα ξεκούραστα, άριστη ποιότητα και απαλό πατάκι για την πατούσα- πράγμα έξτρα σημαντικό για τα σανδάλια. Η εταιρεία Tamaris σου προσφέρει πληθώρα επιλογών και χρωμάτων. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις. (Buy Now)
Δες επίσης: 24 Clogs παπούτσια που θα σε εντυπωσιάσουν!
H&M shoes

Ξέρω ότι η πρώτη σου σκέψη θα είναι αρνητική, μιας και μιλάμε για σανδάλια από κατάστημα που δεν έχει αποκλειστικότητα στα παπούτσια. Μια δοκιμή όμως θα σε πείσει. Προσωπικά μια φορά έκανα το εγχείρημα και έπειτα εθίστηκα. Είναι η πιο οικονομική επιλογή από όλες που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και με πόδια ελαφριά και χωρίς πόνους. Τα H&M πραγματικά έχουν αντίστροφη σχέση τιμής και ποιότητας. Σανδάλια άνετα και βολικά στις πατούσες και την καμάρα του ποδιού. Φοβερά σχέδια, άνεση και πολύ οικονομικές τιμές. Δες τα εδώ.
Δες επίσης: 10 Όμορφα γυναικεία αθλητικά παπούτσια!
Migato

Δεν έχω πολλά λόγια να πω για την εταιρεία Migato. Φοβερή άνεση, φοβερά σχέδια και πολλά διαφορετικά καλούπια έτσι ώστε να ικανοποιήσουν κάθε τύπο ποδιού- φαρδύ κουντεπιέ, στενό κουντεπιέ. Τα χρώματα είναι πολλά και δεν λείπουν και οι μικρές παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες που θα σε κάνουν να μην μπορείς να αντισταθείς. Κάνε ένα δώρο στα πόδια σου και θα ευχαριστηθείς καλοκαίρι. Μπορείς να τα βρεις όλα εδώ.
Μποζίκης

Δες επίσης: 4 Φλατ παπούτσια που αποτελούν την επιτομή της κομψότητας!
Θες άνετα και οικονομικά σανδάλια από εταιρεία με παπούτσια για να είσαι σίγουρη για την ποιότητα; Η λύση είναι Bozikis shoes! Δε θα βρεις πουθενά αλλού τόσο οικονομικά σανδάλια που ταυτόχρονα θα αγκαλιάζουν το πόδι σου και θα κάνουν τις πατούσες σου να νιώθουν σαν να περπατάνε με αθλητικά. Τόσο ανάλαφρα και βολικά παπούτσια. Επιβάλλεται μια δοκιμή γιατί σου λέω είναι εγγύηση! Βρες όλα τα σχέδια εδώ.
The post 20 Άνετα σανδάλια για να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι! appeared first on ediva.gr.