Skip to Main Content

11 Υπέροχες ιδέες για πετσέτα θαλάσσης που εντυπωσιάζει!


Τώρα που ο καιρός επιβάλλει να ξεχυνόμαστε στις παραλίες και να κάνουμε τα μπανάκια μας, τι καλύτερο από μια κομψή και πρωτότυπη πετσέτα θαλάσσης. Θα σου δείξω υπέροχα σχέδια, μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων και στοιχεία που μπορούν να κάνουν την πετσέτα σου μοναδική και ιδιαίτερη.
Από στρόγγυλες πετσέτες που αποτελούν την επιτομή της κομψότητας και του μοντέρνου στυλ, μέχρι μεγάλες πετσέτες με κάποιο λογότυπο ή την εταιρία τους. Ακόμα, τα καλοκαιρινά prints και τα floral είναι υπέροχα για αυτήν την εποχή αφού ζωντανεύουν την παραλία με τα υπέροχα χρώματα τους.
11 Φανταστικές ιδέες για πετσέτες θαλάσσης που θα λατρέψεις!
 
1) Πετσέτα με κρόσσια

Μια πετσέτα με κρόσσια, είναι πάντα στη μόδα και χαρίζει στυλ και χαρούμενη διάθεση σε κάθε γυναίκα. Μπορείς να τη βρεις σε στρόγγυλη ή μακρόστενη εκδοχή και να είσαι πάντα στιλάτη στην παραλία.
Μπορείς να δεις ακόμα 7 Τσάντες για στυλάτες εμφανίσεις στην παραλία!
2) Floral πετσέτα

Τα floral σχέδια δεν θα μπορούσαν να λείψουν και από την πετσέτα θαλάσσης. Επίλεξε το μοτίβο και τα χρώματα που αγαπάς και απέκτησε μια πανέμορφη πετσέτα παντός καιρού.
3) Πετσέτα με μάτι

Το "μάτι", ένα στοιχείο που εδώ στην Ελλάδα αγαπάμε και βάζουμε βαθιά στην κουλτούρα μας, τώρα βρίσκεται και στις πετσέτες μας.'Έτσι έχεις δυο τινά, και μοδάτη είσαι αλλά και παράλληλα προστατεύεσαι από το "κακό το μάτι".
4) Πετσέτα με λογότυπο εταιρίας

Αν έχεις μια αγαπημένη σου εταιρία, την οποία λατρεύεις, από το λογότυπο μέχρι και την ποιότητά της, μπορείς να την έχεις μαζί σου πάνω στις πετσέτες θαλάσσης.
Μπορείς να δεις εδώ 5 Αξεσουάρ για να είσαι πάντα στιλάτη στην παραλία!
5) Πετσέτα με καλοκαιρινά prints

Τα καλοκαιρινά prints έχουν χρώμα και ζωντάνια και σίγουρα αποτελούν ιδανική επιλογή για τις πετσέτες που θα πάρεις μαζί σου στη θάλασσα. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και εντυπωσίασε με τον πρωτότυπο σχεδιασμό του.
6) Πετσέτα για ζευγάρι

Δυο πετσέτες που αλληλοσυνδέονται είναι τέλειες για ζευγαράκια, νέα και μη, αφού σίγουρα θα χαρίσουν χαμόγελα με την πρωτοτυπία και την καλαισθησία τους.
7) Μονόχρωμη

Αν δεν είσαι του φαντεζί και των χρωμάτων, μπορείς να διαλέξεις μια μονόχρωμη πετσέτα στο χρώμα που αγαπάς. Είναι ιδανικές και unisex έτσι ώστε να μπορεί να την πάρει και το ταίρι σου.
8) Πετσέτα με μήνυμα

Τα μηνύματα που θα βρεις σε μια πετσέτα είναι πολλά και όλα υπέροχα. Διάλεξε ένα με το οποίο ταυτίζεσαι και σίγουρα θα είναι μοναδική στην παραλία.
9) Στρόγγυλη πετσέτα

Οι στρόγγυλες πετσέτες αποτελούν μια από τις πιο μοντέρνες και σικάτες επιλογές για πετσέτες θαλάσσης, Μπορείς να τις βρεις σε πολλά σχέδια και χρώματα για να επιλέξεις αυτήν που σου ταιριάζει.
Μπορείς να δεις επίσης 9 Ιδέες για υπέροχο ντύσιμο στην παραλία!
Μια πετσέτα θαλάσσης μπορεί να είναι κομψή και μοντέρνα χωρίς να χρειάζεται πολλά σχέδια ή διαφορετικές υφές. Διάλεξε μια που σου αρέσει και σίγουρα θα είναι εκτός από πρακτική και πολύ εντυπωσιακή.
The post 11 Υπέροχες ιδέες για πετσέτα θαλάσσης που εντυπωσιάζει! appeared first on ediva.gr.