Skip to Main Content

Τρόποι να φορέσεις το καλοκαιρινό σου σορτσάκι!


Ένα από τα βασικά ρούχα της γυναικείας μας ντουλάπας τώρα τον Ιούλιο είναι το γνωστό σε όλες μας, σορτς!! Εδώ λοιπόν σου έχουμε κάποιους τρόπους για να το φορέσεις, και να μην ψάχνεσαι τελευταία στιγμή!
Μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες είτε πρόκειται να πας διακοπές, είτε για καφέ με τις φίλες σου, είτε να βγεις με το αγόρι σου. Χρήσιμο θα ήταν πάντως να έχεις διαφορετικά μήκη στα σορτσάκια σου, για να είσαι έτοιμη για παν ενδεχόμενο.
 
Συνδυασμοί με γυναικεία σορτς
 
Κοντά σορτς

Αυτά τα σορτς, είτε έχεις πολύ μακριά πόδια, είτε όχι είναι καλύτερο αν τα προτιμήσεις να μην βάλεις κάτι πολύ ανοιχτό από πάνω. Μην ξεχνάτε εξάλλου τον "κανόνα" όταν έχουμε για παράδειγμα μία μπλούζα με V , δεν φοράμε κάτι που να αναδείχνει τα πόδια μας.
Εδώ κάνε αυτό, αλλά από την αντίθετη. Έτσι θα τραβήξεις πάνω σου,πιο πολλά βλέμματα. Μπορείς να το συνδυάσεις και με ένα τζιν πουκάμισο ανοιχτό, ή και δεμένο στην μέση, με ένα t-shirt με μανίκι, και γενικά προτίμησε λίγα αξεσουάρ. Δες επίσης 6 Φορέματα ιδανικά για βόλτες στα σοκάκια των νησιών!
Βερμούδες

Την επιλογή μιας βερμούδας μπορείς τώρα το καλοκαίρι να την κάνεις ακόμη και στο γραφείο σου. Μία υφασμάτινη ειδικά θα ήταν καλή για τις μέρες με καύσωνα. Αν έχεις πολύ ψηλά πόδια, μπορείς να δοκιμάσεις να την φορέσεις με πάνινα παπούτσια ή sneakers.
Ψηλόμεσα σορτσάκια

Πράγματι μία από τις τελευταίες τάσεις της μόδας στα σορτσάκαι, τα ψηλόμεσα, φαίνεται ότι ήρθαν για να μείνουν. Μπορείς εύκολα να το φορέσεις με μπλουζάκια κοντά, αλλά και να περάσεις από μέσα κάποιο σε στυλ πουκαμίσας, συμπληρώνοντας με μια ωραία ζώνη το look σου.
Υφασμάτινα shorts


Τα shorts που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, είναι πολλά. Μπορείς να βρεις διάφορα floral αλλά και πιο καλά υφάσματα, για τις βραδινές σου κυρίως εμφανίσεις. Αυτά που βρίσκονται στις πρώτες πωλήσεις είναι είναι τα λαμπερά, με λεπτομέρειες από στρας και σατέν.
Με ένα τέτοιο σορτς θα ταίριαζε πολύ ένα πιο απλό μπλουζάκι, και όχι κάτι φανταχτερό, ώστε να ισορροπήσει η γενική εικόνα. Για παράδειγμα το λευκό χρώμα ή το μαύρο, θα πήγαιναν ιδανικά, μιας και είναι από τα κλασσικές και ουδέτερες αποχρώσεις.
Τζιν σορτσάκι

Το αγαπημένο σου τζιν, σε όποιο μήκος κι αν το φορέσεις, ένα είναι το σίγουρο: θα προσελκύσεις πάνω σου βλέμματα θαυμασμού, μιας και είναι κλασσικό κομμάτι, για κάθε μέρα. Ιδανικά θα μπορούσες να το συνδυάσεις με ένα ριχτό πουκάμισο και μεγάλα αξεσουάρ. Αν είσαι δε από τις πιο μινιόν κοπέλες, προτίμησε ένα κοντό και στενό τζιν σορτσάκι, για να σε κολακέψει ακόμη πιο πολύ.
Δες επίσης τα γυναικεία αξεσουάρ που πρέπει να προμηθευτείς για το καλοκαίρι!
The post Τρόποι να φορέσεις το καλοκαιρινό σου σορτσάκι! appeared first on ediva.gr.