Skip to Main Content

Τα 7 prints που θα προστεθούν στην ανοιξιάτικη ντουλάπα μας!


Ο καιρός περνάει γρήγορα και η άνοιξη σιγά σιγά έρχεται. Μαζί με την άνοιξη έρχονται και οι πρώτες τάσεις της μόδας που θα συναντήσουμε. Μια από αυτές είναι τα ανοιξιάτικα prints. Τι θα δούμε φέτος; Ποια θα είναι στη μόδα και θα μπορέσουν να μας εντυπωσιάσουν; Ναι θα μπορέσουν είναι η απάντηση. Πως μπορώ να είμαι σίγουρη; Ε, τόσες σεζόν έχουμε δει παρέα και θα παρατήρησες το πόσο ειλικρινής ήμουν με τις νέες τάσεις.
Πάμε να δούμε, το λοιπόν, ποια είναι τα 7 prints που δε θα λείψουν από την ντουλάπα σου φέτος την άνοιξη. Γιατί, όπως θα παρατηρήσεις και η ίδια, και τα εφτά prints θα ανήκουν στην κατηγορία που κάποτε έχεις φορέσει ή κάποτε έχεις λατρέψει. Τα λόγια είναι φτώχεια για αυτό και ξεκινώ να τα απαριθμώ ευθύς αμέσως!
Τα prints που δε θα λείψουν από την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου!
 
Floral print

Δεν γίνεται να λείπει το floral από την ανοιξιάτικη σεζόν. Είναι σήμα κατατεθέν και έχει συνδεθεί άρρηκτα με αυτή την περίοδο. Οπότε ναι, μην αισθανθείς τύψεις αν σου μπει στο μάτι ένα floral φόρεμα. Μπορεί να προστεθεί και ακόμα ένα στην ντουλάπα σου!
Δες επίσης: Τι να φορέσεις με κάθε χρώμα παπουτσιών!
Πτι καρό

Το καρό είναι πίσω και μάλιστα από τα πιο hοt ανοιξιάτικα prints που θα συναντήσεις. Φούστες, φορέματα και πουκάμισα με το μικρό καρουδάκι έχουν ήδη κερδίσει τις καρδιές μας και προσωπικά δε βλέπω την στιγμή να έρθει η άνοιξη και να κυκλοφορώ με το συγκεκριμένο trend συνέχεια.
Ροζ animal print

Μπορώ να πω πως το συγκεκριμένο είναι από αυτά που πραγματικά με εντυπωσίασαν. Ροζ animal print! Κάτι σαν να λέμε γυναίκα ροζ Πάνθηρας, μοιραία και ωραία! Ναι είναι από τα print που εντυπωσιάζουν με το καλημέρα σας και σίγουρα θα το δεις φορεμένο και από γυναίκες που δεν πίστευες ότι ποτέ θα τολμούσαν το animal print-όπως και του λόγου μου. Είναι όμως φοβερό, δε συμφωνείς!
Δες επίσης: 28 Φανταστικές επιλογές ρούχων για συναυλία!
Leopard

Το leopard είναι από τα prints που έχουν αγαπηθεί ανά τα χρόνια και πάντα υπάρχει κάπου είτε λίγο, είτε πολύ. Φέτος την άνοιξη θα υπάρχει πολύ και για αυτό κορίτσια μου απολαύστε το όσο δεν πάει. Μόνο μην το παρακάνετε με το πολύ leopard και το αποτέλεσμα είναι εντελώς κακόγουστο. Με ένα τζιν και ένα τοπ leopard είναι ότι πρέπει για ένα καθημερινό look.
Δες επίσης: 27 Μοναδικές προτάσεις για leopard outfits!
Πουά

Έχουμε floral, animal print, καρό και έχουμε και πουά. Το πουά εμένα με πάει πολλά χρόνια πίσω που σαν κοριτσάκι είχα φορεματάκια και σορτσάκια σε πουά και θυμάμαι μου άρεσαν πάρα πολύ. Επιτέλους επέστρεψε και φέτος την άνοιξη θα το δούμε στα μαγαζιά να λανσάρεται ως η νέα ανοιξιάτικη τάση της μόδας. Μπορώ να πω χαίρομαι ιδιαιτέρως!
Pop-art σχέδια

Και φτάνω στο  pop culture/art print που έχει προκαλέσει πάρα πολύ το ενδιαφέρον μου. Είμαι φαν του pop art και φέτος την άνοιξη θα το δούμε αποτυπωμένο πάνω σε ρούχα. Ένα πολύ όμορφο παράδειγμα είναι το φόρεμα της φωτογραφίας όπου το print  του είναι το εφέ της εφημερίδας!
Δες επίσης: Τι ρούχα να διαλέξεις ανάλογα τον σωματότυπο σου!
Print Φίδι

Το τελευταίο ανοιξιάτικο print είναι αυτό με το εφέ φιδιού. Δεν είναι τόσο έντονο όσο το animal print ή το leopard, σίγουρα όμως κάνει εντύπωση και μαγνητίζει τα βλέμματα. Είσαι έτοιμη να το τολμήσεις. Εγώ σίγουρα είμαι και σε προκαλώ να το δοκιμάσεις και εσύ. Έτσι χωρίς να το πολύ-σκεφτείς!
The post Τα 7 prints που θα προστεθούν στην ανοιξιάτικη ντουλάπα μας! appeared first on ediva.gr.