Skip to Main Content

Ποια jean είναι στη μόδα για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα 2018!


Όσο η μόδα και αν αλλάζει, αν έρχονται νέα σχέδια, πιο εκκεντρικά πιο μοντέρνα ή τα παλιά μεταποιούνται και παίρνουν νέες μορφές ένα είναι το ρούχο το οποίο έχει αποδείξει την διαχρονικότητά του και δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από την μόδα. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για άλλο από το jean παντελόνι.
Όλες μας έχουμε τουλάχιστον 2-3 τέτοια παντελόνια στην ντουλάπα μας, αλλά πάντα είμαστε διατεθειμένες να αγοράσουμε ένα ακόμα, αφού μπορούμε να το φοράμε όλη μέρα, ακόμα και στην δουλειά μας αν μας το επιτρέπει το dress code συνδυασμένο με ένα πουκάμισο ή μια πιο ιδιαίτερη μπλούζα για ένα smart casual look.
Ακόμα και τα jean όμως δεν μένουν ανεπηρέαστα από τις τάσεις της μόδας, αλλά μεταβάλλονται συνεχώς προσαρμοσμένα στα νέα δεδομένα. Τα jean που είναι στη μόδα είναι καλό να τα γνωρίζουμε, αφού δύσκολα θα βγούμε για ψώνια για να αγοράσουμε αποκλειστικά jean, αλλά αν βρεθεί κάποιο μπροστά μας πάντα θα το δοκιμάσουμε και αν μας αρέσει θα το πάρουμε, χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού η απόσβεση είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη. Μπορείς να δεις επίσης: Τα 5 jeans που κάθε γυναικεία ντουλάπα πρέπει να έχει!
 
Ποια γυναικεία jean θα φορεθούν το Χειμώνα 2018
 
Με σχέδια και τρουκς

Το ethnic στοιχείο έχει εισχωρήσει και στα jean και βλέπουμε την μόδα να επιστρέφει και τα denim παντελόνια να αποκτούν πολλά σχέδια, αλλά και χρυσά ή ασημένια τρουκς. Όσα περισσότερα τα σχέδια, τόσο το καλύτερο, αρκεί να δίνουν την κοριτσίστικη εκδοχή μας και να υποστηρίζουμε την κάθε μας εμφάνιση.
Cropped jeans

Η συγκεκριμένη μόδα έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια και έχει εξαφανίσει δια παντός τα λεγόμενα ρεβέρ. Άτσαλες ψαλιδιές προσφέρουν πλέον το νέο στυλ σε πιο απλά σχέδια, με πιο ροκ διάθεση. Άλλα είναι περισσότερα κομμένα στην μπροστινή πλευρά, άλλα αφήνουν περισσότερα κρόσια να φαίνονται, σαν επιτηδευμένο λάθος του σχεδιαστή. Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι τα κατάλληλα jean για να φορέσεις με τα ψηλοτάκουνα μποτάκια σου και να δώσεις ύψος και στυλ.
Σκισμένα jean

Φυσικά και όλοι έχουμε βαρεθεί να απαντάμε στην ερώτηση των μεγαλυτέρων αν έχει σκιστεί το παντελόνι μας. Ναι έχει σκιστεί και αυτό είναι που αλλάζει όλο το στυλ. Πλέον όμως οι μεγάλες τρύπες στα γόνατα αντικαθίστανται από πολλές μικρές χαρακιές. Μάλιστα, σε κάποιες από αυτές μπορεί να δεις υφάσματα από την μέσα πλευρά που μοιάζουν με μπαλώματα ή ακόμα και φερμουάρ.
Καμπάνα

Τα jean καμπάνες έχουν επιστρέψει εδώ και αρκετές σεζόν και έχουν εδραιωθεί για τα καλά στη μόδα για ακόμη μια φορά. Πλέον όμως βλέπουμε πως οι σχεδιαστές διαλέγουν πιο μίνιμαλ κοψίματα και το άνοιγμα δεν ξεκινά πάνω από το γόνατο, ενώ σε πολλές περιπτώσεις η καμπάνα είναι δύσκολα εμφανής, αφού τα περισσότερα jean μοιάζουν να είναι απλά σε γραμμή Α.
Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ με φλατ ή ψηλοτάκουνα παπούτσια και για ένα statement look να τα συνδυάσεις με πουλόβερ και jacket με μεγάλα μανίκια.
Skinny Jeans

Τα skinny jeans μπορεί να μην έχουν πλέον την δημοτικότητα που είχαν πριν από μερικά χρονιά, αλλά οι περισσότερες καλλίγραμμες νέες κοπέλες δεν θέλουν να κρύβουν το καλοσχηματισμένο τους σώμα σε φαρδιά ρούχα και γι΄αυτό ορκίζονται ακόμα σε αυτά τα παντελόνια που μοιάζουν με κολάν.
Πλέον όμως τα συγκεκριμένα jean δε φοριούνται στην καθημερινότητα όπως τα άλλα, αφού θα πρέπει απαραιτήτως να συνδυαστούν με μια εκθαμβωτική μακριά μπλούζα και γόβες, ένα ακόμα denim αξεσουάρ στο σύνολο ή τις over the knee μπότες και ένα δερμάτινο jacket για πιο ροκ εμφανίσεις.
The post Ποια jean είναι στη μόδα για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα 2018! appeared first on ediva.gr.