Skip to Main Content

5 Tips για να αγοράσεις φθηνά κοσμήματα που μοιάζουν με ακριβά!

cheap-jewelry-tips


Κάθε γυναίκα που είναι επιρρεπής στο να χαλάει τααξεσουάρ της, ή που πιο απλά έχει μεγάλη αδυναμία στα κολιέ, τα βραχιόλια και τα σκουλαρίκια, αλλά δεν έχει την οικονομική άνεση να ξοδέψει πολλά χρήματα για να κάνει πιο πλούσια την συλλογή της, επιλέγει φθηνά κοσμήματα.


Το θέμα όμως είναι ότι θέλουμε να έχουμε κομμάτια που ακολουθούν όλα τανέα trendsκαι κάνουν το outfit μας πιο εντυπωσιακό και σικάτο, αλλά από την άλλη πλευρά δεν θέλουμε να φαίνονται και φθηνιάρικα.


Μπορεί το eBay να μας έχει λύσει το χέρια με τις άπειρες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε για κάθε μας εμφάνιση, αλλά υπάρχουν κάποια αρκετά χρήσιμαtipsπου μπορεί να ακολουθήσει η καθεμία μας, ώστε να φαίνεται ότι φοράει μόνο ακριβά κοσμήματα!


 


Πως να αγοράσεις φθηνά κοσμήματα που μοιάζουν με ακριβά!


 


Απέφυγε τα υπερβολικά λαμπερά μέταλλα


cheap-jewelry-tips


Λένε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, αλλά στην πραγματικότητα ο χρυσός και το ασήμι δεν είναι τόσο λαμπερά όσο τα άλλα μέταλλα. Όταν λοιπόν αγοράζεις κοσμήματα από ψεύτικο χρυσό κάνει μπαμ ότι δεν ξόδεψες και πολλά χρήματα για να τα αποκτήσεις, μιας και είναι πολύ γυαλιστερά.


Γι' αυτό λοιπόν, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στην επιλογή που κάνεις. Επιπλέον, όλες αυτές οι απομιμήσεις που κυκλοφορούν έχουν το ελάττωμα ότι τα μέταλλα που έχουν χρησιμοποιηθεί για να κατασκευαστούν μαυρίζουν, οπότε θα μπορέσεις να χαρείς το όμορφο κόσμημα σου μόνο τις πρώτες ημέρες.


Επέλεξε κοσμήματα με διάφανες πέτρες


sumvoules-agora-kosmimaton


Μπορεί όντως οι χρωματιστοί λίθοι να δείχνουν πολύ πιο εντυπωσιακοί σε σχέση με τους διάφανους, αλλά σκέψου και το πόσο εύκολα θα χάσουν το χρώμα τους, λόγω του ότι στην ουσία είναι φτιαγμένοι από πλαστικό το οποίο έχουν βάψει για να δείχνει τόσο έντονο και εκθαμβωτικό.


Απέφυγε τα κοσμήματα με χάντρες


tips-fthina-kosmimata


Ειδικά το καλοκαίρι που οι περισσότερες γυναίκες έχουν την συνήθεια να φορούν μακριά κολιέ με πολύχρωμες χάντρες, εσύ θα πρέπει να κάνεις την διαφορά. Όσο και να θέλει να δείξει ακριβό ένα τέτοιο κομμάτι δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Σκέψου μόνο πόσα πανομοιότυπα κομμάτια έχεις δει στα ακριβά καταστήματα κοσμημάτων. Σωστά, σχεδόν κανένα!


Επέλεξε βαριά κομμάτια


statement-kolie-ediva-gr


Προφανώς, τα ακριβά κολιέ δεν ξεχωρίζουν επειδή ζυγίζουν πάρα πολύ, αλλά ειδικά όταν μιλάμε γιαstatement κολιέδεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι ελαφριά, έτσι ώστε να πέφτουν στον λαιμό σου και να μην δείχνουν χαλαρά στον λαιμό σου.


Επέλεξε πιο λεπτά chokers αντί για τεράστια statement κολιέ


choker-kolie


Ένα choker κολιέ μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Είναι πολύ προτιμότερο από το να βάλεις ένα τεράστιο κόσμημα στον λαιμό σου το οποίο θα μοιάζει περισσότερο με σαλιάρα, παρά με ένα κομψό αξεσουάρ. Θυμήσου, ο πιο βασικός κανόνας στον χώρο της μόδας είναι το "Less is More".


The post 5 Tips για να αγοράσεις φθηνά κοσμήματα που μοιάζουν με ακριβά! appeared first on ediva.gr.