Skip to Main Content

28 Ιδέες για χαλαρό βραδινό ντύσιμο!


Όλες οι γυναίκες κατά καιρούς αναρωτιόμαστε, τι να φορέσουμε, πως να συνδυάσουμε τα ρούχα μας,  για ενα χαλαρό βραδινό ντύσιμο. Απο φούστες, μέχρι παντελόνια και δερμάτινα ρούχα, όλα μπορούν να μεταμορφωθούν με λίγα αξεσουάρ ή διαφορετικά παπούτσια, σε διάφορα στυλ και να μας βάλουν ασπροπρόσωπες μια χαλαρή βραδιά.
Παρακάτω θα δούμε μερικά όμορφα σύνολα, με ρούχα που οι περισσότερες απο μας έχουμε στην ντουλάπα μας, συνδυασμούς που ταιριάζουν αρμονικά, και μοδάτα στυλ που αρέσουν σε όλους.
Συνδυασμοί γυναικείων ρούχων για χαλαρό βραδινό ντύσιμο!
 
Ολόσωμες φόρμες



Ένα ρούχο εντυπωσιακό και αγαπημένο. Ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, ανάλογα το ύφος και τη γραμμή του και αποτελείται απο μια τεράστια ποικιλία σχεδίων και υφασμάτων για να βρεις αυτο που σου ταιριάζει. Ανάλογα το στυλ του ρούχου, συνδύασέ την με το αθλητικό ή φλατ παούτσι σου για μια χαλαρή βραδιά. Για μία έξοδο για φαγητό, μπορείς να βάλεις γόβες ή μποτάκια. Υπέροχη λύση για εσένα που θέλεις κάτι απλό και παράλληλα μοναδικό!
Ζιπ κιλότ


Ένα διαίτερο παντελόνι σε φαρδιά γραμμή, που φοριέται πολύ, αφού είναι της μόδα φέτος, και ταιριάζει σε όλες. Οι περισσότερες που δεν το έχουν δοκιμάσει, δεν γνωρίζουν την άνεση και την κομψότητα που αποπνέει, για αυτό σου δείχνω κάποιους όμορφους κα κομψούς τρόπους να την φορέσεις και να καταπλήξεις τα πλήθη, με το υπέροχο στυλ σου.
Μίντι φούστα


Μια φινετσάτη φούστα, που φοριέται άνετα είτε με καλό παπούτσι, είτε με αθλητικό για περισσότερη άνεση. Πολλά υφάσματα και σχέδια για να διαλέξεις αυτό που σε αντπορωπεύει. Μπορεί να φορεθεί για ένα χαλαρό ποτάκι αλλά και για πιο επίσημη έξοδο, ανάλογα τα παπούτσια και τα αξεσουάρ.
Δες εδώ 5 Τρόποι να φορέσεις το πουλόβερ σου με φούστα!
Δερμάτινο παντελόνι



Είτε με αυστηρές γραμμές είτε με πιο άνετες, το δερμάτινο παντελόνι είναι ένα ιδιαίτερο και εξαιρετικά διαδεδομένο ρούχο πυ το αγαπούν πολλές για τον σκληρό και παράλληλα κομψό αέρα που αποπνέει. Συνδασε το με το αγαπημένο σου πουλόβερ και τα αθλητικά σου και να είσαι σίγουρη πως θα περάσεις ένα υπέροχο βραδάκι με το απαράμμιλο στυλ σου.
Παντελόνι με πανωφόρι



Εξαιρετική λύση για εσένα που αγαπάς τα παντελόνια και θέλεις να βγείς έξω φορώντας άνετα και όχι υπερβολικά ρούχα. Συνδυασμοί που προτείνω είναι να το φορέσεις με ένα σακάκι ή τζάκετ, συνδυασμένα με ένα φλατ παπούτσι, ή μποτάκι. Για πιο επίσημη έξοδο, συνδύασέ το με ένα παλτό και γόβες για να εντυπωσιάσεις τον συνοδό σου με το υπέροχο γουστο σου.
Δες ακόμη 7 Πανωφόρια που πρέπει να έχεις στην χειμερινή ντουλάπα!
Ότι και αν επιλέξεις, οι επιλογές είναι ατελείωτες και άκρως χαλαρές και άνετες. Φόρεσε τα ρούχα που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου, συνδυασμένς έξυπνα και πρωτότυπα για εντυπωσιακό στυλ και ύφος.
The post 28 Ιδέες για χαλαρό βραδινό ντύσιμο! appeared first on ediva.gr.