Skip to Main Content

19 Plus-size μαγιό για γυναίκες με καμπύλες!


Ο σοφός λαός το έχει πει! Γυναίκα χωρίς πιασίματα, δρόμος δίχως σήματα. Οπότε μην στεναχωριέστε για το πως θα εμφανιστείτε στην πλαζ τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι. Και φυσικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζηλεύετε τα αδύνατα μοντέλα ή να καταφεύγετε σε βασανιστικές δίαιτες.
Εάν είστε στην αναζήτηση του τέλειου μαγιό που θα φορέσετε στις διακοπές σας τότε το asos είναι κοντά σας με μια μεγάλη και υπέροχη συλλογή από μαγιό σε μεγάλα μεγέθη. Ακόμη, έχει για μας κιμονό, παρεό και φορέματα για την παραλία, για να είμαστε κομψές κάθε στιγμή! Πρώτα όμως δες ποια μαγιό θα φορεθούν το καλοκαίρι 2017!
 
 Υπέροχα μαγιό σε μεγάλα μεγέθη για γυναίκες με καμπύλες!
 
1. Μπικίνι

Ποικιλία χρωμάτων και μοτίβων που δεν θα ξέρεις πραγματικά ποιο να διαλέξεις. Εάν στην ντουλάπα σου διαθέτεις ήδη ένα μαύρο επέλεξε φέτος να αγοράσεις ένα μαγιό με χρώμα. Έτσι θα μπορείς να κάνεις και mix&match! Η αλήθεια είναι ότι τα ψηλόμεσα μαγιό εκτός από το ότι είναι στην μόδα, αγκαλιάζουν πολύ όμορφα τις καμπύλες σου.
Σχετικά με το πάνω μέρος, διάλεξε το κατάλληλο που θα στηρίζει το στήθος σου όπως πρέπει, κι όχι αυτό να ξεχειλίζει. Εάν από την άλλη ντρέπεσαι να δείξεις την κοιλίτσα σου, στο Assos θα βρεις εντυπωσιακά πάνω μέρη μαγιό που μοιάζουν με τοπάκια. (Buy Now)
Δες επίσης 10 tips για να είσαι κομψή σε κάθε σου εμφάνιση, από το γραφείο ως την παραλία!
2. Ολόσωμα μαγιό

Πολύ θηλυκά και βασικοί πρωταγωνιστές του καλοκαιριού είναι και τα ολόσωμα μαγιό. Κάποια σχέδια μάλιστα μπορείς πολύ άνετα να τα φορέσεις και με μία φούστα κι ένα κιμονό και να είσαι έτοιμη για ένα ποτό ή μια βόλτα στο νησί.
Εάν καταλήξεις στην λύση του μαγιό τότε μπορείς να βρεις ένα με ανοιχτή πλάτη ή με βαθύ ντεκολτέ! Αν θες κάτι πιο "μαζεμένο" διάλεξε ένα έντονο μοτίβο όπως πουά, ριγέ ή φλοράλ. Ακόμη, πολύ εντυπωσιακό είναι το δίχρωμο μαγιό, προσέξτε όμως τα χρώματα του να δένουν αρμονικά και να μην δημιουργεί βαβούρα εκεί που δεν θέλουμε.
Μπορείς να βρεις περισσότερα μαγιό σε μεγάλα μεγέθη εδώ!
3. Ρούχα για την παραλία

Τέλος, το Assos είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα ακόμη και για την εμφάνιση της στην παραλία. Εδώ θα βρεις πολύ όμορφα καφτάνια σε πολλά χρώματα, πολλά από τα οποία μοιάζουν και με φορέματα.
Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και σε 22 ακόμη μοναδικά ρούχα για να φορέσεις πάνω από το μαγιό!
Για περισσότερα ρούχα και μαγιό μην ξεχνάς ότι μπορείς να επισκεφτείς το e-shop του Αsos.com! Προσωπικά έχω πραγματοποιήσει παραγγελίες και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη τόσο με την άμεση εξυπηρέτηση όσο και την γρήγορη παραλαβή του δέματος! Καλές αγορές!
The post 19 Plus-size μαγιό για γυναίκες με καμπύλες! appeared first on ediva.gr.